Rishta Likhenge Hum Naya - 67. ep. - Diya se seli u Ratanovu sobu!

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 67. ep. – Diya se seli u Ratanovu sobu, on je nezadovoljan!

By  | 

Sakshi prenese Diyi da je CT zove zbog ceremonije traženja prstena. Siđu dolje. CT govori Diyi i Ratanu da trebaju pronaću prsten. Ratan misli kako to nije loša igra. Bhuvan smisli da zadirkuje Ratana te mu objasni smisao ritala. Govodi mu da nađe prsten ako misli da bude glavni u odnosu. Ratan pomisli kako mora pobjediti. Diya pronađe prsten. Ratan je iznerviran. Igraju ponovo. Ratan ga nađe. CT veli da je treći put odlučujući. Zajedno pronaću prsten koji je Bhuvan ubacio, a to je onaj sto je Sajjan dao Abhayu. Bhuvan se pravi lud, pita odakle taj prsten tu. Sakshi kaže da stave jedno drugom prsten, Diya to učini, za njom i Ratan.
Diya traži svoje stvari, Isha kaže da su u Ratanovoj sobi. Diyi je neugodno, govori da se više ne osjeća ugodno sa Ratanom. Mama je nazove i posavjetuje da se bori da izgladi stvari i bude dobra žena.
Ratan pokuša ući u svoju sobu, Sakshi ga zaustavi i traži novac prema običaju. On je napet. Ulazi u sobu i ugleda Diyu na dekorisanom krevetu. Muzika svira, Diya diže veo i donosi mu mlijeko. Ratan pita šta je sve to, neka ne prilazi. Ipak je to Ratan sve zamišljao. Kad nema Diye tu, njegova je soba. Diya se sigurno neće preseliti tu.
Nitya komentariše da će trebati mnogo napora sa obje strane da brak uspije.
Ratan skida majicu, Diya ulazi iz kupatila i vrisne. On pita šta radi u njegovoj sobi. Potom ugleda njene stvari. Diya veli da će složiti sve. On sjedne na krevet i vrisne od bola. Svi ga čuju i dojure.
Najava: CT govori Diyi da se pobrine da Ratan nema problema. Diya ugleda da žica pada na Ratana i pokuša je skloniti dok stoji na krevetu. Krevet padne i oni propadnu zajedno.[appbox microsoftstore ]

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *