Rishta Likhenge Hum Naya - 55. ep. - Abhay i Diya su vjereni!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 55. ep. – Abhay i Diya su vjereni!

By  | 

Sajjan predaje Diyinu ruku Abhayu. On obeća da će brinuti o njoj. Kasnije, Abhay i Diya pokušaju pričati jedno sa drugim. Diya se izvini, Ratan je sve na brzinu napravio. Abhay govori da im je Ratan dao šansu da budu zajedno. Arpita dolazi kod Abhaya i govori kako će se osvetiti Diyi za tih 12 godina. Abhay se smije zlobno.
Yash zove Ratana, ali on je zauzet gledajući videe putovanja. Sajjan i žena pitaju za Ratana. CT govori da će doći. Ratan govori menadžeru da želi na taj put i plati karticom i ispadne mu prsten. Yash govori da je išao u zlataru, Ratan nije došao tamo. Ratan razmišlja da ode odmah nakon Diyinog vjenčanja. Sajjan govori da je Ratan neodgovoran. Ratan gleda na vrijeme i sjeti se da će ga Diya ubiti. Menadžer vidi prsten i daje mu. Opet mu prsten ispadne i on ga stavi na ruku kako bi ga sačuvao. Arpita pravi dramu dok joj Abhay govori da sačeka. CT predloži vjeridbu sa drugim prstenjem. Diya stavi Abhay drugi prsten, kao i on njoj. Svi aplaudiraju. Sajjan mu pokloni lančić. Arpita Diyi ogrlicu. Ratan dolazi trčeći, izvinjava se. Stavi ruku na Diyino rame, svi gledaju, Diya je skloni.
Najava: Ratan pokazuje prsten na ruci. Svi su šokirani. On govori da je ispafao pa ga je stavio da ga ne izgubi. Ali ga ne može skinuti.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno