Rishta Likhenge Hum Naya - 56. ep. - Abhay i Arpita planiraju uništiti Diyu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 56. ep. – Abhay i Arpita planiraju uništiti Diyu!

By  | 

Ratan pokazuje prsten na ruci, svi su šokirani. Ratan vidi njihovu reakciju pa kaže Arpiti da ne shvati pogrešno, to je jer je prsten padao stalno. Ali sada ga ne može skinuti. Diya veli da je vjeridba završena. Ratan joj se izvinj. Abhayu prsten padne sa prsta. Ratan pokuša skinuti svoj, ali ne ide. CT govori Ratanu da su poniženi i oni i Diya i roditelji. Ratan ode.
Diya se porukom zahvali Abhayu što je sačuvao dostojanstvo njenog ica. Ratan dolazi, ona pita gdje je bio. Ratan ponovi da se glupi prsten zaglavio. Diya govori da to nije glupi prsten već san njenog oca. On ne shvata svoje greške. Ratan veli da mu se prst zacrvenio, zašto ona drami. Ona mu kaže da je Arpita uvrijedila njenog oca, ali je Abhay spasio sve. Ratan govori da neće više griješiti. Ona krene, ali on joj je stao na maramu. Izvini joj se držeći se za uši. Muzika svira, Diya ode. Ratan se izvini Sajjanu. On se sjeća slatkiša koje je donosio njegov otac. Sajjan veli da je luckast, to pamti, a prsten je zaboravio. Diya se zahvali Ratanu što je nasmijao njenog oca.
Abhay gleda u Diyinu sliku na laptopu i govori da će joj zadati toliko bola. Arpita doda da će joj slomiti ego i srce. Abhay doda da će je uništitit.
Ratan radi arti. Kaže svešteniki da mu zaveže konac, jer on preuzima brigu o vjenčanju. Diya veli da mora postiti dan. Ratan je pita što mu nije rekla to prije. Shvati to kao izazov.
Najava: Ratan vidi sve kako jedu. Zahvali im se, on gladuje, a oni prejedaju.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno