Šampion 18. i 19. epizoda!

Turske Serije

Šampion 18. i 19. epizoda!

By  | 

Šampion 18. i 19. epizoda!

18. epizoda

Suna se zbližava sa Gunešom. Zafer priprema Kavkaza za prvu borbu u kavezu. Kavkaz se boji da će zbog Tansela, Zafer sebi stvoriti nevolje. Zafer ucenjuje Akifa. Kerem pokušava da odgovori Šahina od saradnje sa Kadom. Kavkaz pobedjuje u borbu sa Letvom u kavezu. Tansel priprema teren za njegovu sledecu borbu sa Staklenookim.

19. epizoda

Firat učestvuje u novoj borbi, nesvestan opasnosti. Firat se na meču bori za život. Saznaje se da je Kavkazu ubrizgan lek za smirenje tokom borbe. Suna se bori da spasi Kavkaza. Nesli iskaljuje svoje nezadovoljstvo na ocu i suočava ga sa surovom istinom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site