Šampion 18. i 19. epizoda!

Šampion - Şampiyon

Šampion 18. i 19. epizoda!

By  | 

Šampion 18. i 19. epizoda!

18 epizoda

Suna se zbližava sa Gunešom. Zafer priprema Kavkaza za prvu borbu u kavezu. Kerem svedoči tajnom dogovoru izmedju Kade i Šahina, pa pokušava odgovoriti Šahina od saradnje sa Kadom.Kavkaz pobedjuje u kavezu Letvu. Tansel priprema teren za njegovu sledoću borbu sa Staklenookim.

19 epizoda

Firat nesvesan opasnosti, u kaveznoj borbi se bori protiv aCamogza, prvaka u mešovitoj borbi. Firat se bori za život u meču.Zafer stiče vrlo važne podatke, kako bi Tansela odveo u ćorsakak. Oni nisu svesni da Tansel nije njihov najgori neprijatelj, već Derviš. Saznajemo da je Kavkazu tokom borbe ubrizgan lek za smirenje. Suna se bori da spasi Kavkaza.

Sve epizode serije Šampion

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site