Pramad pokuša da ošamari Kumud!

Indijske Serije

Saraswatichandra 117. epizoda – Pramad pokuša da ošamari Kumud!

By  | 

Sid odgovara: ,,Dobro, to je to. Hvala na pomoći, idem ja sada da napišem to.”
Sid se okrene i ode. Saras pogleda Kumud: ,,Više ne veruješ u ljubav, zar ne?” Kumud odgovara: ,,Ja i dalje verujem u postojeće veze iako sam samo bila u životu prevarena. Ti si lomljač veza , Sarase.” Ona krene da ga grdi i zadirkuje, vređa ga. On je pita zašto je onda u vezi sa Pramadom.
Kumud se brecne: ,,Ti nemaš prava da pričaš o nama dvoma, Sarase. Ćuti.” Saras odgovara: ,,Briga me. Ja odlazim odavde uskoro sa svima, a na tebi je da odlučiš sama šta ćeš i gde ćeš.” On joj lepo odgovori i ode odatle. Kumud gleda..
Pramad dolazi kod svoje mame i pita je za novac. Ona mu daje novac i usput doda: ,,Koliko puta sam ti samo rekla da treba da malo odrasteš i promeniš se, sine? Shvati to. Nećeš moći doveka ovako…”  On se brecne na to: ,,Ne, ne, molim te! Nemoj mi sada držati pridike! Muka mi je od toga više!”
Budhidhan dolazi tu: ,,Daj ovaj novac Kumud.” Ovaj gleda. Kumud dolazi tu sa čajem i posluži ih sve ljubazno. Budhidhan uzima novac i daje ga Kumud. Kad to vidi, Pramad se naljuti. Kumud nije voljna da uzme novac, zahvali se ali odbija. Budhidhan krene da je ubeđuje i zamoli da prihvati to. Nakon puno premišljanja, Kumud uzima novac.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: www.desitvbox.com

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site