Saraswatichandra - od 439. do 443. ep. - Kumud je trudna!

Indijske Serije

Saraswatichandra – od 439. do 443. ep. – Kumud je trudna!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
439:
Saras i Kumud su uspeli da spoje Kuši i Viđeja. U međuvremenu, Viđejeva majka i Vikrant su stigli na neku lokaciju. Viđejeva i Kušina porodica se međusobno optužuje. Ali, na kraju, članovi obe porodice shvate da je za neprijateljstvo zapravo kriv Vikrant. Po povratku kući, Kumud podeli radosne vesti sa svojima.
440: Ginekolog uvtrdi da su Kumud i njena nerođena beba dobro ( da, Kumud je trudna! 🙂 – prim.prev.). Vidjačatur reši da Kumud premesti u sobu koja se nalazi u prizemlju. Saras je pažljivo odvodi do sobe. On potom počne da razmišlja o odgovornostima koje će imati kad postane otac.
441: Kumud se dosađuje pošto samo sedi u sobi. Vidjačatur joj da par romana za čitanje. No, tu je Saras, koji joj ne dopušta da čita trilere. Umesto toga, pita je da počne da čita knjige o trudnoći. Potom i sam počne da čita knjigu o tome kako da bude najbolji otac na svetu.
442: Jaš i Deni kupuju igračke za Kumudinu i Sarasovu nerođenu bebu. Kumud zgazi na loptu i padne niz stepenice. Doktor je savetuje da izvrši abortus pošto će verovatno biti komplikacija tokom trudnoće. Kumud ne želi da abortira.
443: Porodica organizuje neki običaj koji se održava kada je žena trudna – za Kumud i njenu bebu. Kumud postane malo emotivna kad pomisli na to kolike su šanse da preživi porođaj. Saras da sve od sebe da joj ugodi i bude uz nju. Deni pita članove porodice Desai da glasaju: hoće li Kumud roditi dečaka ili devojčicu?
We don’t own this picture.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site