Sestre 11. epizoda!

Sestre - Kardeş Çocukları

Sestre 11. epizoda!

By  | 

Sestre 11. epizoda!

Džansel se pojavljuje naga pred Rešatom.On kao i svaki muškarc oseti slabost. Hayat je na ispitivanjima zbog svog stanja, a Jildrim želi da odrade sve testove. Umaj napada Džansel da je koristila njeno kupatilo, ali Rešat staje u njenu odbranu.

U Hayatinoj krvi je pronadjena droga.Dok se Hayat pravda Umran veruje svojoj kćerci. Džansel se i dalje približava Rešatu, a on je prihvata. Hayat govori Jildrimu da ne želi da sluša čoveka koji je prevario njenu tetku sa njenom majkom. Jildrim i Umran su šokirani time. Umaj dolazi i takodje je to čula.

Sve epizode turske serije sestre

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site