Surbi želi da ostane sa Nimmi a Somija sa Mahinderom!

Indijske Serije

Shakti (9. ep.) 09.06.2016. – Surbi želi da ostane sa Nimmi a Somija sa Mahinderom!

By  | 

mahinderSurbi želi da ostane sa Nimmi a Somija sa Mahinderom!

Epizoda počinje sa Bebe koja pita Mahindera da pusti Surbi da ide sa Nimmi i govori da će on imati još mnogo dece ako se ponovo oženi. Mahinder ne želi, govori da je Surbi njegovo dete i da neće dopustiti da je Nimmi odvede. Ako Nimmi želi da ide, neka ide, ali bez Surhi.

Nimmi pakuje svoje stvari. Biđi govori da nije lako doneti takvu odluku. Nimmi govori da je trebala i pre doneti tu odluku. Somija pita kakvu. Bebe pita Surbi da opere zube. Mahinder pita Surbi da mu sedne na leđa ali ona i dalje stoji. Mahinder pita šta se desilo. Surbi opere sama svoje zube. Mahinder pita zar ne želi da mu sedne na leđa. Surbi negira. Odlazi. Bebe pita Mahindera šta se to desilo Surbi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nimmi sredi svoje ćerke i pita ih da dođu. Nimmi vraća nakit Bebe i govori da su joj to dali njeni ljudi i da je njena Biđi takođe dala nešto za njeno venčanje, možda će im to vratiti novac koji su potrošili na nju. Ona kaže Bebe da je bila mnogo povređena znajući da je ona podržala Mahindera u nameri da ubije Somiju. Govori da je ona majka i da ne može da razume ženin bol. Izvini se i pita Biđi da pođu. Bebe gleda.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site