Shakti! Sestre 1 122. epizoda!Iša pristaje udati se za Virata!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 122. epizoda!Iša pristaje udati se za Virata!

By  | 

Shakti – 20. 1. 2021. – Iša pristaje udati se za Virata!

Prevod: Maja 🙂

Epizoda započinje s Parmit, koja dolazi kod Prito i govori joj da obe strane žele svoje – ona svog sina, a oni svoju unuku. Pomoći će im da dobiju nazad Hir, ali u zamenu za to – moraće da im pomognu da Virata opet ožene. Ona je podseća da su doveli Mahi u Harmanov život da bi ga odvojili od Somije, pa tako će oni danas dovesti nekog drugog u Viratov život. Prito pita kako će se Hir vratiti ako se Virat ponovo oženi kad je njena želja svakako bila da ode u zajednicu kinara. Parmit joj kaže da je Viratova ljubav glavni razlog Hirinog odlaska i objašnjava da Somija nije imala uz sebe podršku porodice, dok Hir ima ogromnu porodicu koja je voli i brani. Prito kaže da će sve učiniti samo da vrati Hir nazad. Ona prihvata njen uslov i njih dve se rukuju, a ukućani slušaju ovo i gledaju iznenađeno. Parmit kaže da sledi prvi korak do Viratove ponovne ženidbe.

Harak Sing pita Parmit kako da joj veruju kad je ona bezbroj puta pokušala da ubije Hir, a ova odgovara da je to prošlost – više je neće dirati. Rohan joj kaže da im dâ garanciju da će dobiti Hir natrag posle Viratovog novog braka. Tada, Angel dolazi unutra uz Santa Bakša i kaže da će im dati garanciju. Rohan je pita zašto je tu, neka se gubi. Sant Bakš pojasni da je Angel na njihovoj strani i pomoći će u ovom naumu. Angel kaže da će Hir biti opet samo njihova nakon što se Virat bude ponovo oženio, a njena osveta u ime Maharani biće ispunjena tako što će se Virat i Hir razdvojiti. Harak odbija da veruje. Angel mu vikne da veruje njenoj krvi kad već ne veruje njenom jeziku/zubanu (rečima); iseče se po svom dlanu i daje zakletvu na krv koja teče njenim žilama. Prito joj poveruje i rukuje se s njom takođe.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno