Shakti! Sestre 1 124. epizoda!Virat pokuša samoubistvo!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 124. epizoda!Virat pokuša samoubistvo!

By  | 

Shakti – 22. 1. 2021. – Virat pokuša samoubistvo!

Prevod: Maja.

Hir kaže Šijamu da glumi da je zaljubljen u nju, a ovaj prihvata i pita je šta treba da radi. Ona odvraća da ne zna jer je bila zaljubljena jedanput u svom životu i to nije bila gluma, pa će ona da radi kako joj on/Šijam kaže samo da načini Virata ljubomornim. Dodaje da je Iša spremna da im pomogne u tome. Šijam se složi i rukuje s njom smeškajući se.
S druge strane, Rohan dolazi da se vidi sa svojom suprugom Simran i pita je kako je i zašto ga je zvala tako iznenadno. Simran se osmehuje, ali se onda okrene prema njemu s ozbiljnim izrazom lica i glumata kako joj je žao što je on nije zaustavio i zadržao uz sebe. Ona ga pita hoće li je odbiti ako ona ne prihvati svoju nanand (zaovu) koja je kinar, pa ona samo njega svog muža želi. Ona grli Rohana i plače, a u sebi razmišlja kako sve ovo govori samo za svoju bebu – a jednog dana će mu reći kakav je on muž.

Iša traži od Virata da se vrati kući, ali on odbija. Oni vide Hir i Šijama da idu nekuda usred noći. Virat ih prati i vidi na uzvišenom brdu, kako zajedno stoje držeći se za ruke i posmatraju nebo. Šijam drži Hir blizu sebe i priča joj da hoće da mesec bude ljubomoran kad vidi njihovu ljubav, toliko je voli. Hir mu isto uzvraća da obeća da će je uvek podržavati i da joj je drago što su se našli njih dvoje koji su tako nalik jedno drugom, a on joj obećava i zamoli je da mu veruje. Hir: “Ova Apsara je od sada samo Šijamova”.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno