Shakti! Sestre 1 315. epizoda! Somija zapreti Angel!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 315. epizoda! Somija zapreti Angel!

By  | 

Shakti – 23. 9. 2021. (1354. epizoda u Indiji) – Somija zapreti Angel!

Prevod: Maja 🙂

Kod kuće, Somija govori porodici da je Angel poslala te razbojnike da otmu bebu. Prito drži bebu u naručju i pita kakav je to zakon, kako Angel može biti na slobodi nakon svih zlodela. Čintu ih izgrdi što se brinu samo za bebu i ne za njegovu majku koja je pala na pod i povredila čelo. Somija objašnjava da se brinu za obe, samo beba je mala i umalo je bila oteta. Čintu im govori da se oni neće opametiti sve dok ne bude sahrana te bebe. Harman vikne njegovo ime. Čintu ih savetuje da shvate da je kinarima mesto u zajednici kinara, a situacija je ozbiljna čim su poslali razbojnike. On pomogne Ravi da ustane i odvede je u sobu.

Policija dolazi na vrata Angeline kuće, a zajedno s njima tu su Prito i Somija. Prito izgrdi Angel i pita je kako se usuđuje da pošalje razbojnike kući. Somija vređa Angel da je odmah po izlasku iz zatvora počela da radi ono u čemu je najbolja. Angel tvrdi da je nedužna i izigrava dobricu. Ostali kinari zadirkuju Somiju da je udata žena iako je kinar i da nije deo njihove zajednice, stoga ne treba da im se zamera. Isto govore kako se Angel zalaže za njih i kako nije slala nikakve razbojnike.
Somija odvraća: “Vi nju veličate? Mislite da se ona zalaže za vašu zajednicu i da ja ništa dosad nisam uradila za vas? Ova može da učini svašta u pohlepi za novcem, spremna je da padne jako nisko. Možda će sve vas vrlo brzo prodati u svrhu zarade. I spominjete dokaz?

Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno