Shakti! Sestre 790. epizoda! Somija ispita piće, Harman se oporavi! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Shakti! Sestre 790. epizoda! Somija ispita piće, Harman se oporavi!

By  | 


Shakti! Sestre 790. epizoda! Somija ispita piće, Harman se oporavi!
Prevod: Maja 🙂

Harman je dovezen u bolnicu nakon povrede. Uveden je u operacionu salu. Svi stoje ispred i brinu. Somija je takođe u bolnici i moli se za njegov oporavak. Nije joj jasno zašto se ovo događa. U glavi su joj sećanja na Harmanovu i Vedantovu prepirku, zatim Vedantov pristanak da uzme dizajne i onda proslava. Prođe joj misao kroz glavu da nije Vedant iza svega ovoga. Lekar izađe ispred i odgovara da je Harman dobro, da ga posmatraju i da nema velike povrede. Prito kaže mužu da preda novac Sumitu i prekine poslovni dogovor s njim. Somija ode u dvoranu za proslavu i uzme piće koje je Harman bio popio. Zatim ga zove i kaže mu da se vide ispred. On laže da je ne čuje, pošto Prito stoji tu. Somija mu pokaže čašu i kaže da je Harman pio odatle, možda je Viren nešto umutio unutra. Predlog joj je da ispitaju sadržaj čaše. On je blagosilja i bodri što ne prihvata poraz za Harmana, zatim kaže lekaru da ispita sadržaj čaše. Lekar veli da će to da provere i doneti izveštaje posle. Ovaj neće da poštedi Vedanta ukoliko nešto bude nađeno u piću i zaboraviće da radi s njegovim ocem. Prijaviće ga. Somija ga pita za Harmana. On joj kaže da je Harmanu bolje stanje. Somija mu predloži da ode nazad i da će biti loše ako ga Prito vidi tu. Raziđu se. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site