Shakti! Sestre 790. epizoda! Somija ispita piće, Harman se oporavi! - Page 2 of 3 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Shakti! Sestre 790. epizoda! Somija ispita piće, Harman se oporavi!

By  | 


Somija zove Maliku i pita za Sohama. Malika kaže da Soham spava i pita nju gde je. Somija joj ispriča za Harmanovu nesreću. Malika upita kako je Harman. Somija odgovara da je Harman dobro i da se ne brine. Malika joj kaže da ne brine za Sohama, u redu je. Prekine i obavesti Ćameli o Harmanovoj nesreći i tome da će Somija ostati celu noć u bolnici. Karina čuje ovo.
Lekar pregleda Harmana dok ostali stoje kod kreveta. Somija pogleda Harmana s prozora i osmehne se. Harman otvori oči. Prito ga pita kako je. Ona dobije poziv i izađe da se javi. Karina je na vezi. Somija se uspešno sakrila. Prito pogleda oko sebe i javi se. Karina joj kaže da se Somija nalazi u bolnici i da će tamo da ostane noćas. Prito čuje, prekine poziv i vrati se sinu. Harak Sing šalje sve ukućane kući i veli da će ostati tu. Prito ga pita zašto i kaže mu da ide kući, a ona će ostati sa svojim sinom. Ukućani se slože, pozdrave s Harmanom i izađu odatle. Prito neće da se Somija i Harman vide. Somija gleda kroz prozor krišom i ne zna kako da poseti Harmana dok je ona tu. Pomoli se, ne može da ide kući dok ga ne poseti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site