Shakti! Sestre 982. epizoda!Somija stiže i ostavlja šokantno pismo Hir!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 982. epizoda!Somija stiže i ostavlja šokantno pismo Hir!

By  | 

Prito, Harak Sing i ostali ukućani su zapanjeni. Rohan gleda okolo i pita je sanja li. Hir pokazuje dokaze Somijinog dolaska i počne da je doziva. Napolju, Malika izlazi pred vozilo u kom je Somija i želi ući.
Nazad kod kuće, Hir uzima pismo koje joj je Somija ostavila i čita ga: “Voljena Hir, nemoj se udavati jer sad nije pravo vreme. Vratiću ti se čim bude bio pravi čas”.

Hir pita Prito kako je ovo moguće, zar mora birati između Gulabo i Virata. Harak je moli da se ne udaje, barem zbog Somije. Soham pita koji je dokaz da je mama (Somija) napisala ovo pismo. Prito se složi, niko je nije video. Hir doda da niko osim nje nije znao da voli baš te njene minđuše. Soham upita zar ne bi Somija htela da ih pozdravi sve da je stvarno došla. Hir se složi s tim, a Prito je ubeđuje da sasluša i njihovu i Somijinu želju jer je ona ista (da se Hir ne udaje). Ne bi htela da se Hir opet otruje. Šano sluša ovo ćutke i razmišlja da je ceo plan propao ako se Somija zaista vratila. Soham veli da predlog majke Somije nije dobar ovog puta, on lično bodri ljubav Virata i Hir. Rohan tvrdi da Somija želi ono što je za boljitak svih njih, tako da treba da je poslušaju. Hir tuguje i ne razume kako je Somija mogla da joj napiše ovo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site