Sherdil Shergill – 73. epizoda - Bairav se izvini Nirali!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 73. epizoda – Bairav se izvini Nirali!

By  | 

Sherdil Shergill – 73. epizoda – Bairav se izvini Nirali!
Manmit pita Nirali da li to ona zna čitati bilans. Nirali veli da je bila dobra u matematici, čak bi nekada pregledala Bairavove fajlove. Manmit je pohvali i pita do kog je razreda učila. Nirali veli da je završila školu i htjela je da nastavi dalje, ali se udala. Manmit nije jasno zašto nije nastavila, mogla je pitati Bairava za dozvolu. Bairav dolazi i pita je šta radi tu i zašto je tako obučena. Manmit mu otkrije da je Nirali našla grešku u računu i sačuvala 6 lakha, što je njena zarada. Rađ i ona je pohvale. Bairav ode bez riječi. Planira da ode kući i izvini se Nirali, da počnu iznova. Rađ pita majku da dođe u kancelariju češće. Manmit ugleda da Gunđan zove Rađa i pita zašto njega zove, a ne nju. Rađ smisli neki izgovor. Dobije poziv od kuće da je Bairav loše, povraća. Nirali trčećim korakom dođe do njega. Doktor govori da je jeo što ne smije jesti ( a ustvari je on to sam naručio da mu skuvaju). Bairav veli da je njegova krivica, želio je to jesti. Izvini se Nirali, shvata da niko ne može bolje od nje da pazi na kuću. Stiže buket cvijeća, Rađ pročita poruku i ne reaguje. Bairav pročita, od Prijanke je. Želi mu brz oporavak. On traži od Rađa da je pusti, Rađ ode. Izmanipuliše Manmit koja nagovara Rađa da je zovu. On govori da se ona nikada ne treba poniziti pred nekim zbog njega.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *