Sila 51 epizoda,Zejnep se udvara Boranu - Turske-Serije.Net

Sila

Sila 51 epizoda,Zejnep se udvara Boranu

By  | 

Sila i BoranZejnep se udvara Boranu

Boran otvara oci. Sila je presrecna.Sila obavestava Narin da se Boran probudio.
Doktori razgovaraju da se Boran ne seca kako mu se to dogodilo I da ce slucaj prepustiti Zejnep.
Sila dovodi Bedirhana kod Borana.Sila I Boran razgovaraju.Boran je pita sta mu se dogodilo.Doktor razgovara sa Silom I govori joj da se Boran nekih stvari ne seca,ali da ce mu se pamcenje postepeno vracati.On joj kaze da postoji verovatnoca da se nekih stvari nikada ne seti I kaze da su mu obezbedili psihoterapeutkinju.

Bedar krece sa terapijom I smatra da treba da napuste Silinu kucu,da Sila to ne bi primetila.Ona kaze Dzilalu da je dodatni razlog da napuste Silinu kucu to sto su doveli Dilas,svoju kcer,k njima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Boranovo stanje brzo se popravlja pa ipak nastavlja lecenje pod nadzorom doktorke Zejnep, za koju se ispostavilo da je njegova prijateljica iz osnovne skole. Sili nece promaknuti njena prisnost s Boranom kojeg godinama nije videla.

Zinar donosi iznenadnu odluku zbog koje nastane komesanje u celome plemenu te ispuni obecanje da ce Boranu predati Ahmet-agu. Upravo ce Boran doneti odluku o tome kako ce Ahmet-aga biti kaznjen. Sila i Boran daleko su od Mardina, plemena i nemilosrdnog obicaja. Medjutim gde god bili, morace se nastaviti boriti za svoje zivote, ljubav i nadanja.

Dzelile tuguje za Madrin,ali ujedno I govori da ako u Istanbulu nadje resenje za svoje probleme, bice mu najdrazi.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *