Sila 40 i 41 epizoda,Dzihanova smrt - Turske-Serije.Net

Sila

Sila 40 i 41 epizoda,Dzihanova smrt

By  | 

ljubavDzihanova smrt
40 epizoda
Sila se vraća kući, ali nije dobrodošla zato što je smatraju krivom za nemile događaje koji su se odvili. Tek se porodila,pa u Boranovom odsustvu trudi se ostati na nogama i tako postaje laka meta za one koji je ne žele prihvatiti. S druge je strane Dilaver, čija zbog želje za osvetom brata sve više raste. Smišlja podli plan koji će mu pružiti zadovoljstvo. Svi sa strepnjom iščekuju dan kad će Boran biti izveden pred sud. Celo se pleme okupilo, a ispaljeni metak neće promeniti samo jedan život, nego mnoge.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


41 epizoda
Džihanova smrt sve je šokirala. Neverica istaknutih članova plemena ubrzo prerasta u nespokoj te otvoreno počinju preispitivati zaslužuje li porodica Gendžo ostati na čelu plemena. Džihan je bio u odnosu s udatom ženom, a Boran se opire izvršenju smrtne presude za svoju suprugu.

Plemensko veće koristi priliku dok je Boran u zatvoru da Firuza stera u kut. Prete mu da će Boranu oduzeti status age i celu porodocu izbaciti iz plemena ako u najkraćem roku ne izvrši Silinu smrtnu presudu.

Dok Boran i Sila, ne znajući šta se događa, s nadom čekaju dan kad će opet biti zajedno, Firuz je suočen s možda najtežim izborom u svom životu. Dvoumi se treba li kao plemenski aga slediti običaj ili kao otac zaštititi snaju koju mu je poverio jedini sin.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *