Sila od 64 do 66 epizode - Turske-Serije.Net

Sila

Sila od 64 do 66 epizode

By  | 
Narin i mala Jaren

Narin i mala Jaren

Sila od 64 do 66 epizode
64 epizoda
Jasno je da Berzan nece mariti za zakonske zapreke. Boran shvata da ga Berzan zeli uvuci u nemilosrdni sukob. Uprkos  tome, pocinje sumnjati u ispravnost svoje borbe. Boran gubi strpljenje, a dvojba koju prozivljava sve ga vise cini zlovoljnim. Ta situacija neupitno se odrazava na njegov odnos sa Silom. Neocekivani dogadjaji i nevolje koje se redaju povecavaju napetost medju njima.

65 epizoda
Iako Berzan tvrdi da je odustao od sukoba, Boran mu ne veruje. Misli da Berzan sprema nesto veliko. Medjutim Berzan ce iskoristiti svaku priliku da dokaze da to nije tako te ce iskazima dobre volje uspeti sve zbuniti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


66 epizoda
Razgovor sa Silom zbuni Berzana. Svestan je da ce biti u velikoj prednosti kada Boranu otme suprugu koja je za njega spremna sve rizikovati. Berzan je taj koji ce odluciti hoće li nastaviti sukob ili odustati od svega.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *