Kušin plan funkcioniše i Vaidehi ima zavezanu rakhi na ruci

Indijske Serije

Simar (1776. ep.) 21.03.2017. – Kušin plan funkcioniše i Vaidehi ima zavezanu”rakha” na ruci!

By  | 

Vikram pita Anđeli da li je pripremila papire za rastavu kuće. Ona veli da je on učio da bude formalna sa odlukama. Potpisala je papire, i oni svi trebaju. Tao ji se potpiše kao i Saroj. Vikram isto, upita je da li je srećna sada. Svi odu u svoje sobe.
Anđeli govori Saroj: ” Vikram i pola kuće su moji. Pokušala si, ali nije lako da se Anđeli pobjedi. Pobjedila sam kao i uvijek.”
Piyush dovede Vaiedhi i ona ima vezanu rakha”  ruci.Ona namigne Roshni. SImar dobije poziv od Saroj koja joj sve ispriča. Simar je šokirana, pita kako je mogla to uraditi. Pita sve da odu kući, ona mora do Anđeli.

Pari govori da molitva još nije kompletna. SImar veli da mora ići. Roshni se ponudi da pođe sa njom, Simar kaže da je dobro, ne treba.
Simar stiže u Anđelinu kuću i vidi podjelu. Pita šta je sve to, izvini se Saroj. Anđeli joj govori da ne mora to da radi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site