Simar (1892. ep.) 19.7. - Samir stavi Sanđu sindur

Indijske Serije

Simar (1892. ep.) 19.07.2017. – Samir stavi Sanđu sindur!

By  | 

Simar (1892. ep.) 19.7. – Samir stavi Sanđu sindur

Anđeli zove Simar da joj raspremi sobu dok je ona u kupatilu. Simar rasprema i traži papire od imovine. Anđeli se vrati. Simar ode i govori porodici da nije uspjela naći papire kod Anđeli. Pitaju se gdje su. Uveče, Arav ne može da spava i ode po vodu. Ugleda Samira kako izlazi negdje i prati ga. Samir govori sakrivenoj osobi: ” Prošli smo prvu fazu. Misle da sam došao jedino da iskoristim njihovo bogatstvo i imovinu. Njih četvoro nemaju pojma da sam došao da ih uništim. A ta glupa djevojka, Anđeli…misli da me koristi da nauči lekciju porodicu, ali ona ne zna da u stvari ja nju koristim da uspijem u naumu. Sad čekaj i gledaj šta ću uraditi Baradvađ porodici.” Ujutru, sva porodica je na okupu. Sanđu dolazi do Samira i govori da ima punu vjeruju u prijatelja i svoju ljubav. Pita ga da joj stavi sindur. Govori kako vjeruje u vjenčanje, sinur i mangalsutru. Vezani su u narednih 7 života. Vjeruje da je Samir voli. Uprkos svemu što je uradio.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Duboko unutra je iskren i dobar čovjek. Vjeruje u to. Iako je sve lažno, njihovo vjenčanje nije. On je oženio i neka ispuni dužnosti. Njihovo prijateljstvo je bilo pravo. Ljubav nije lažna. Zar ne može zbog prijateljstva da to učini? Samir se ustane i stavi joj sindur. Anđeli je šokirana, Samir ode.
Sanđu, Simar, Arav, Piyush, Roshni i Ananiya se raduju prvom uspješnom koraku. Simar govori Sanđu da će joj biti jako teško, da li je sigurna da to želi. Sanđu potvrdi, svi su uz nju. Pomoći braka, stvoriće jaz između Anđeli i Samira i tako ih pobjediti.
Anđeli ispituje Samira zašto je stavio Sanđu sindur. On veli da je svakako oženio, zašto je zamara što joj je stavio sindur. Ode.
Kasnije, Anđeli pred porodicom naredi Simar da zapali kutiju sa uspomenama tj. slikama i lutkama iz djetinjstva.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site