Simar - 20.02.2014. - Khushi-na maska se topi!

Indijske Serije

Simar – 20.02.2014. – Khushi-na maska se topi!

By  | 

Simar - 20.02.2014. - Khushi-na maska se topi!

Simar – 20.02.2014. – Khushi-na maska se topi!

Mata ji pita da li je sve spremno. Svi su spremni da idu. Mata ji govori ko će skim sjediti u kojem autu. Khushi se misli, molim te požuri prije nego Sonia dođe ovdje.
Sonia je na putu, ona kaže danas ću završiti Khushi-inu igru.
Khushi kaže mislim da bi sad trebali ići.
Sonia je umorna. Ona ide prema Bharadwaj-evoj kući i zvoni. Ona kuca na ulazu, ali tu nema nikog. Ona kaže: neću odustati. Moram nešto uraditi, kako bi ušla u kuću. Ona se pita šta da radi. Ona nalazi sa strane otvorena vrata, i ulazi u kuću. Ona pije vodu. Ona kaže trebam nekog zvati i reći im za Khushi. Ona pokušava da se seti bilo čijeg broj, ali neuspijeva. Ona pokušava da se seti Sid-ovog broj. Ona pokušava da nazove ali je telefon nedostupan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Na putu Khushi se pita, da li će vozač uhvatiti Sonia-u, ili ne. Ona se pita kako da ga nazove.
Sonia dobija poziv. To je vozač, on kaže: kako ste gospođo Sonia ji? Dolazim da vas vodim sa sobom. Ovog puta ću te naučiti rezultatima zbog toga šta radiš.
Sonia se krije iza zida, i ugleda ko dolazi. To je Roli. Ona pokušava da je zovne, ali vozač je stišće za lice. Vaza pada na pod, Roli počinje gledati ko je tamo. Sonia se onesvesti. Vozač uzima Sonia-u, i krije je iza stepenica. Roli odlazi.

Svi dolaze. Vozač je zabrinut kada ugleda puno ljudi. On se pita kako će iznijeti Sonia-u od tamo. Sonia krene trčati po kući. Roli pita zašto žuriš? Ona kaže ja sam žedna. Ona se misli i pretpostavlja da je vozač otišao. Mausi ji kaže: Uma molim te napravi nešto hrane. Boby kaže: napravi nešto i za mene. Uma kaže: ali ti si bila na postu. Ona kaže: zaboravila sam. Uma ide da kuha i Simar kaže: pusti me da ti pomognem. Simar kaže: pusti Sonia-u da dođe da nam pomogne. Ona kaže uredu.
Khushi se ponaša čudno u kuhinji. Ona kaže: ja bi vas sve ispržila. Simar kaže: cijela porodica se moli zajedno. Uma kaže: to je zbog Boby. Ona je tako fina. Uma pita: koliko ljudi ima u Boby-inoj porodici? Sonia kaže: samo njena mama i otac. Simar kaže pustite me da pržim ovo. Maska se topi zbog vrućine. Khushi je zabrinuta. Ona se pita kako da pobegne.

Gledatćete: Vozač je u Sonia-ninoj sobi. Ona kaže: zaveži je, i vodi je na mjesto. Verma tetka dolazi i kaže: nešto je ukradeno Mata ji iz vaše kuće.

Epizodu prevela čitateljka Lejla. 🙂

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *