Simar - 01.03.2014. - Neko se raspituje za Khushi!

Indijske Serije

Simar – 01.03.2014. – Neko se raspituje za Khushi!

By  | 

Simar - 01.03.2014. - Neko se raspituje za Khushi!

Simar – 01.03.2014. – Neko se raspituje za Khushi!

Simar kaže ona nas je trebala informisati. Roli kaže to je činjenica. Simar kaže moramo sad biti oprezni. Puno toga se dešavalo okolo. Khushi može iskoristiti bilo šta. Roli kaže da, upravu si didi. Trebamo sve dražati na oku i pratiti dešavanja.

Boby daje još jednu masku Khushi, tako da u slučaju oštećenja, može koristiti drugu. Ona kaže Khushi da uvijek treba biti oprezna, i da brine o njoj. Ona treba biti na oprezu u kući Bharadwaj-evih.
Osoba zove Khushi, i informiše je da se neko raspitivao za nju. Ona se zaprepastila i pita se ko bi to mogao biti? Ona kaže trebam to što prije istražiti, prije nego me osoba otkrije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Khushi ide u svoju sobu, i ostavlja masku u svoj garderober. Simar dolazi poslije toga. Ona pretura po Sonia-ninom garderoberu, i maska joj ispada na pod. Khushi je zapanjena kada je ugledala masku na podu.

Simar je podiže i u tom trenutku pokušava da je otvori, i Khushi je zaustavlja. Simar smatra da je sve to malo čudno, i vraća joj masku.

Boby zove Khushi i kaže da je želi vidjeti hitno. Veoma je važno.
Khushi ide da se nađe s njom. Ona kaže da je neko dolazio, i raspitivao se za nju. Ostavio je broj telefona za tebe. Khushi pita ko je bio on? Boby kaže nemam pojma.

Gledatćete: Khushi ugleda Roli, Sid-a, Prem-a i Simar da idu negdje zajedno. Ona je začuđena i pita se šta to oni imaju na umu.

Epizodu prevela čitateljka Lejla. 🙂

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site