Siročad – od 25. do 28. epizode

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – od 25. do 28. epizode

By  | 


Siročad – od 25. do 28. epizode

25: Doruk se posvađao sa ocem i dolazi kod Kadira i ostalih. Pitaju ga šta se dogodilo i on im ispriča. Kadir ga pita zašto se posvađao sa ocem, a Doruk kaže da ne može da se pomiri sa onim što su uradili i da se više nikada neće vratiti u tu kuću. Doruk iz sveg glasa viče dok ga Kadir zadržava.
26: Doruk pita oca da li je sve što mu se trenutno dešava njegov životni test. Stiže policija sa optužbom protiv Šengul. Dok se Doruk muči da stane na noge uprkos svom pritisku Akifa, Omer je veoma ljut na Šengul. Melisa je iznenađena Kadirovim potezom. 
27: Oguldžan i Doruk završe u pritvoru, a Nebahat zajedno sa Suzan (protiv Akifa) donosi neočekivanu odluku. Dok deca žure da prisustvuju školskom kostimbalu, Suzan i Marvel ostvaruju iznenađujuću saradnju. Kao žrtva rasejanosti, Šengul upada u nevolju i očajnički traži pomoć od Orhana. Iako ova pomoć izaziva mnogo sukoba, Omer još uvek nije svestan velike pretnje upućene njemu i njegovoj porodici.
28: Akif govori Kanu da je dosta i da je vreme da se gubi iz njihovih života.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *