Siročad - od 35. do 38. epizode - Emel je nestala!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – od 35. do 38. epizode – Emel je nestala!

By  | 

35. epizoda: Ajbike i Berk su se pomirili. Emel se ništa neće desiti, ne želi da ostavi brata i sestru. 

36. epizoda: Dok je Oğulcan suočen sa strahom od hapšenja, cijela njegova porodica daje sve od sebe da ga podrži. Oğulcanova situacija je naišla na veliku reakciju roditelja škole. Akif i Ayla iznenađujuće sarađuju protiv Suzan. Kako su veze između Asiye i Doruka napete, Orhan svim silama traži načine da unajmi dobrog advokata za Oğulcana. Ilknurova neočekivana ponuda šokira Šengül.

37. epizoda: Doruk i Asiye, koji su umorni od stvarnih loših događaja i iskustava govore koliko je efikasno voljeti i vjerovati jedno u drugo. Osjećajući se krivim zbog Emelove povrede, İlknur i Burhan pokušavaju podržati braću Eren. Novi dah koji Resul donosi u školu okuplja cijeli razred kao dva odvojena tima u uzbudljivom takmičenju. Primivši iznenadnu pozivnicu za večeru, porodica Eren pada u zastrašujuću situaciju zbog Oğulcanovog neočekivanog poteza. Emel nestaje i svi su se dali u potragu. U šumi pronalaze Emelinu čarapicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


38. epizoda: Dok članovi porodice Eren pokušavaju da podsjete Šengul ko je ona, koja je izgubila pamćenje, oni takođe traže načine da izdržavaju kuću. Dok iznenađujuća promjena u Suzan uzrokuje nervozu Akifa, neočekivani događaji se dešavaju na frontu Resula i Ayle. Omer, koji je započeo novi posao, suočen je sa situacijom koja će ga rastužiti. Tolga, koji je postao veća prijetnja svima, tjera Cemilea na nove odluke. Noć puna straha čeka svu djecu na školskoj zabavi.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *