Siročad - od 71. do 74. epizode - Gonul je trudna!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – od 71. do 74. epizode – Gonul je trudna!

By  | 

71: Kada Doruk pred Ahmetom i ostalima kaže da bez obzira na sve, Jasmin njegova sestra, Sarp poludi. Aybike i Ouldžan se nasmiju kada im majka kaze da je došao njihov otac i donio poklon za brata, krevetić. Omer priča Asiye dešavanja iz bolnice. Doruk odlazi iz kuće samo da ne raskine sa Asiye. Ahmet odlazi sa Suzan kod djece u kuću. Doruk takođe dolazi kod njih i kaže im da je napustio kuću i da li ga primaju kod sebe.

72: Šengul, čije je rođenje bebe udaljeno samo nekoliko sati, u velikoj je opasnosti. Zbog svađe sa njenom majkom, Doruk i Asiye se sve više razilaze, a pozitivni vjetrovi bratstva počinju da pušu na frontu Omera i Yasmin. Dok Sarp pravi podmukli potez protiv Omera, Nebahat želi dokazati svoju nevinost Doruku. Tarhan je odlučan da slijedi Tolgu. Lejla, s druge strane, doživljava veliki šok slikom na koju nailazi.

73: Doruk zauzima stav protiv svoje majke pitajući je šta je učinila. Nakon sto shvati da je pogrijesio u vezi Asiye, Doruk daje majki do znanja da odlazi od nje. Dok je Leyla šokirana video snimkom koji je pogledala, Tarhan je hitno prevezen u bolnicu. Dok se Orhan smanjuje pod pritiskom Gönül, Leyla pokušava saznati istinu o videu. Događaji na Ahmetovom i Omerovom frontu razbjesnili su Sarpa. Doruk se bori da sazna porijeklo napetosti između Asiye i Nebahat, Süsenin potez, u strahu da će njena veza sa Omerom biti zasjenjena, stvara neočekivani rezultat.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


74: Lejla pada niz stepenice. 4 osobe su umrle zbog Akifa. Dvije osobe su umrle zbog Susen. Orhan javlja Šengul da je Gonul trudna. Šengul mu kaze da joj se više ne pojavljuje pred očima. Tolga koji je jako potrešen onim što se desilo Lejli, plače. Omer dolazi do Tolge i kaže mu da nešto nije u redu sa Lejlom. 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *