Siročad - od 59. do 62. epizode - Emel udari auto!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – od 59. do 62. epizode – Emel udari auto!

By  | 

59: Povratkom porodice Yılmaz u vilu, braća Eren, čiji su snovi ponovno srušeni, vraćaju se svojim starim siromašnim životima i to slomljenog srca.Omer sjedi na podu i plače pitajući se zašto im se to dešava. Asiye ga tješi kako se ne bi Emel uplašila.

Dok Akif nastavlja tražiti nekoga ko bi mu bio partner, na uzbudljivom turniru koji se održava u školi velika je konkurencija među djecom. Naljutivši se na braću Eren od prvog dana, Ahmet u potezu protiv Omera nađe neočekivanu osobu ispred sebe. Ahmet govori svom sinu da ode do Berka i da ga namami kako bi ga udario da poslije prebaci krivicu na Omera što i učine u prisustvu profesora te Omera dovode do problema.

Ali u pravom trenu dolazi Sevgi koja kaže da nikad nece dozvoliti da Omera pošalju iz te škole. Svi su u šoku kada je ugledaju. Otac je bijesan na Tolgu jer mu je nestao novac iz kase. Tolga se sjećajući da je Lejla uzela  novac kaze da je novac uzeo on.

Tada otac gurne Tolgu i razbije staklo te Tolga pada na tlo bez svijesti. Lejla prisustvuje tom činu. Ahmet razgovara sa majkom i Sevgi mu jasno da do znanja da ih sve voli ali Omera ne smije dirati. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


60: Dok je Ahmet iznenađen saznanjem da je Omer njegov rođeni sin, posljednjim potezom Sevgi želi šokirati Şevvala i Ahmeta. Osjećajući se krivim zbog Tolgine situacije, Omer traži izlaz, dok Orhanov sastanak sa Šengul razbjesni Gonul. 

61: Šengul se iznenadi kada vidi da je zove Orhan. Omer kao i ostali žele uraditi DNK test kako bi se uvjerili da je zaista Ahmetov sin. Ljubav između Doruka i Asiye je opet u toku. Nebahat izbacuje Susan i Akifa vani. 

62: Dok su braća Eren ponovno otvorila svoj dom teti Sevgi, Afra takođe odluči napraviti plan kako usrećiti svoju majku. Dok se i dalje događaju važni događaji na frontu Nebahat i Ahmeta, Doruk, Asiye i Ogulcan tajno sarađuju sa Omerom. Omer saznaje da ga je Suzan lagala i ljut je na nju. Emel udara auto, Omer je pronalazi.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site