Spone ljubavi 101. epizoda! Mangolija se pokuša ubiti!

Brazilske serije

Spone ljubavi 101. epizoda! Mangolija se pokuša ubiti!

By  | 

Spone ljubavi 101. epizoda! Mangolija se pokuša ubiti!
Tiago kaže Leticiji da je Marina Isabela i da je mora naći. Laura kaže Pedru da je pokopala mamu. Magnolia dolazi u crkvu. Mileide je nađe i optuži je. Edu slavi rođendan. Jessica savetuje majku da napusti Gustava. Usput joj kaže da je Flavia zaljubljena u Misaela. Tiao se ne pojavljuje na Eduovoj proslavi. Yara je tužna zbog Misaelove nevere.

Tiago ima ružan san u vezi s Isabelom i odluči potražiti Marinu. Tiago i Marina se prepiru. On joj pokušava objasniti šta se dogodilo na dan nesreće. Ona tvrdi da nije Isabela. Laura kaže Tiau da je Estelinhin otac Brazilac. On je podstiče da sa kćerkom dođe u Brazil. Tiago govori Pedru da je Marina zapravo Isabela. Yara dolazi u galeriju skrhana zbog propasti braka. Helo savetuje Tiagu da kaže Leticiji da se našao s Marinom. Augusto poseti Cira i pita ga o Bethinom ubistvu. Magnolia dolazi do mosta i želi skočiti s njega. Tiao se pojavi i pozove je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *