Spone ljubavi 101. epizoda! Mangolija se pokuša ubiti!

Brazilske serije

Spone ljubavi 101. epizoda! Mangolija se pokuša ubiti!

By  | 

Spone ljubavi 101. epizoda! Mangolija se pokuša ubiti!
Tiago kaže Leticiji da je Marina Isabela i da je mora naći. Laura kaže Pedru da je pokopala mamu. Magnolia dolazi u crkvu. Mileide je nađe i optuži je. Edu slavi rođendan. Jessica savetuje majku da napusti Gustava. Usput joj kaže da je Flavia zaljubljena u Misaela. Tiao se ne pojavljuje na Eduovoj proslavi. Yara je tužna zbog Misaelove nevere.

Tiago ima ružan san u vezi s Isabelom i odluči potražiti Marinu. Tiago i Marina se prepiru. On joj pokušava objasniti šta se dogodilo na dan nesreće. Ona tvrdi da nije Isabela. Laura kaže Tiau da je Estelinhin otac Brazilac. On je podstiče da sa kćerkom dođe u Brazil. Tiago govori Pedru da je Marina zapravo Isabela. Yara dolazi u galeriju skrhana zbog propasti braka. Helo savetuje Tiagu da kaže Leticiji da se našao s Marinom. Augusto poseti Cira i pita ga o Bethinom ubistvu. Magnolia dolazi do mosta i želi skočiti s njega. Tiao se pojavi i pozove je.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site