Spone ljubavi 103. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 103. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 103. epizoda!
Magnólia odbija Tiaovu prosidbu. Marina pristaje izaći s Tiagom. Helo pokušava nagovoriti Leticiju da se ne brine zbog Marine. Marina razmenjuje poruke s nekim dok razgovara s Tiagom. Dolazi Fabio, a Tiago odlazi. Tiao pocepa dokumenta koji dokazuju Magnolijine dugove. Kaže da je ne želi kupiti, nego voleti. Insistira da ona ostane živeti kod njega. Augusto pristane da Silvia živi s njima.

Tiago kaže Leticiji da se našao s Marinom. Helo ima loš predosećaj, a Pedro pokušava razgovarati s Leticijom. Silvia kaže da je Ciro Caiov tata i uznemiri Augusta. Pedro govori Augustu o novim saznanjima u vezi s Beth. Laura se vraća s puta. Marina odlazi Tiagu, a Leticiji to smeta. Helo se ne oseća dobro. Pedro je moli da se odmara. Laura kaže Tiau da će razgovarati s Pedrom o njihovoj kćerci.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site