Srce mafije 177. i 178. epizoda!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 177. i 178. epizoda!

By  | 

Srce mafije 177. i 178. epizoda!

177 epizoda
Alpaslan I Džejlan odlaye na sastanak sa Avnijem I Rustemom I obćavaju im lažno da će Čakrebelovi glasati za Rustema kao lidera stola.Ipak Avni I Rustem ne nasedaju.Unal je srećan što će Hizir eliminisati Rustema I Avnija, te se priprema za odlazak u Rim.Ilijas smatra da se trebaju rešiti I Merta.Hajrije je zabrinuta Szinim prisustvom u kući, te pokušava udaljiti Ilijasa od nje.

178 epizoda
Tipi je sludjen zbog susreta sa starom ljubavi.Svih iznenadi reakcija njegove sestre Emine kada čuje radosnu vest.Esra iznajmljuje stan od Merta.Rustam govori da Alpaslanovog oca nije ubio UNAL, već njegov brat Avni.Unal se pojavljuje pred Rustemom koji ubija vlastitog brata.Jilmaz je razočaran što je Unal od njega skrivao da je živ.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site