Stiklama do vrha od 14 do 16 epizode - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Stiklama do vrha od 14 do 16 epizode

By  | 

Stiklama do vrha od 14 do 16 epizode

14 Epizoda

Nico je nervozna pre upoznavanja Kirbyjeve majke Tine (Rosanna Arquette), ali uzbuđenje se ubrzo pretvori u iznenađenje kada se pokaže da imaju puno toga zajedničkog. Victory više ne želi biti u vezi s Rodrigom i usresredi se na poslovnu priliku,dizajniranja sportske linije za profesionalne tenisere. Potrebno joj je mišljenje Joa,ali on je izbegava nakon propale bračne ponude. Wendy se, pak, bori s ljubomorom kada Shanea dobije rolu uz pomoć nove atraktivne menadžerice Josie Scotto (Vanessa Marcil).

15 Epizoda

Wendy sretne Nicu i Griffina odlično raspoložene na večeri, što podstakne pitanje izdaje među prijateljicama.Ipak svoje međusobne razmirice stavljaju sa strane kada shvate da je Victory sva izvan sebe nakon što je saznala da ju je Joe mislio zaprositi. Sada Nico i Wendy osećaju krivicu jer joj nisu rekle da je Joe kupio prsten. Odluče povesti Victory na opuštajući spa vikend, koji ispadne vikend iz noćne more.

16 Epizoda

Wendy priprema veliki ručak za Dan zahvalnosti, koji će se pretvoriti u pravi izazov strpljenja i tolerancije kada se njena majka Joyce (Mary Tyler Moore), Sal (David Noroña) i Shanova menadžerka Josie pridruže slavlju. Nico planira savršenu proslavu s Kirbyjem,ali Meganin poziv u poslednji trenutak promeni planove. Victory se ne raduje prazniku jer još uvek pokušava zaboraviti Joea.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *