Stiklama do vrha od 1 do 3 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Stiklama do vrha od 1 do 3 epizode

By  | 

Stiklama do vrha od 1 do 3 epizode

1 Epizoda,Pilot

Filmska producentica Wendy Healy (Brooke Shileds) trudi se da ostvari uspešnu karijeru, ali ujedno id a ne zapostavi privatni život. Victory Ford (Linsday Price) vrhunska je modna dizajnerka koja želi ostvariti svoje snove i upoznati “gospodina pravog“, a Nico Reily (Kim Raver), glavna urednica časopisa „Bonfire“, postavila je sebi za cilj da postane predsednica uprave.

2 Epizoda,Nothing scared

Dok uživa u uspehu novog filma svoje filmske kompanije, Wendy sazna da njena suparnica Janice Lasher (Lorraine Bracco) planira objaviti roman u kom je opisuje kao poslovnu ženu zaluđenu uspehom, i što je još gore – kao lošu majku. U međuvremenu Nicina veza s Kirbyjem (Robert Buckley) postaje sve strastvenija, što se vidi po njenom ponašanju u uredu, dok je Victory zabrinuta jer joj je firma spala samo na jednog zaposlenika – nju.

3 Epizoda, Pink Poiso

Wendy se mora suočiti s objavljivanjem nove knjige Janice Lasher u kojoj je prikazana u lošem svetlu. S obzirom da je u centru pažnje medija, Wendy se želi pokazati kao dobra majka pa povede kći na poslovni sastanak, što se pokaže kao pogrešna odluka. U međuvremenu, Nico odluči ohladiti odnos s Kribyjem, dok Victory upoznaje Joea Benneta s prijateljicama.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno