Stiklama do vrha od 8 do 10 epizode,Druga sezona - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Stiklama do vrha od 8 do 10 epizode,Druga sezona

By  | 

Stiklama do vrha od 8 do 10 epizode

8 Epizoda, Pandora’s Box

Nico počinje proganjati to što je neverna kada joj Charles pokaže fotografiju koju mu je dao Kirby. Preplavi je osećaj krivice pa odluči reći istinu i po svaku cenu spasiti svoj brak. Wendy odluči smanjiti vreme koje provodi na poslu kako bi provela više vremena sa svojom maloletnom kćerkom Maddie (Sarah Hyland). Njena transformacijaa iz poslovne žene u majku neće biti jednostavna, naročito kada joj tvrdoglava majka (Moore) dođe u posetu. Victory nije lako izbegavati Joea, koji je odlučan u želji da obnove vezu. Pokušavajući napraviti odmak od svog privatnog života, Victory zapošljava publicistkinju Dahliu Morales (Perez) da joj pomogne brendirati njene kreacije i pronaći mesto prodaje.

9 Epizoda, Help

Nico kao udovica pokušava preorganizovati život,ali dolazak Megan (Shannon McGinnis), bivše studentkinje i tajne ljubavnice njenog supruga samo otežava trnoviti put oporavka. Victory (Lindsay Price) započinje s uređenjem svoje nove radnje i upoznaje zgodnog preduzetnika Rodriga (Ponce), koji joj se svidi. Wendy se nađe u nezgodnoj situaciji kada joj zvezda njenog novog filma, koja joj je i prijateljica, poveri tajnu.

10 Epizoda, Let It Be

Za Nico nema opuštanja. Sukob sa predsednikom uprave Griffinom Bellom (James Lesure) ne prestaje, a Kirby insistira da njihova veza postane javna. U međuvremenu, odnos između Victory i Rodriga postane romantičan, ali probleme izaziva Joe (Andrew McCarthy) konstantnim prekidima njihovih susreta. Victory se iznenadi kada joj se Rodrigo poveri, dok je Wendy toliko posvećena novom projektu o Johnu Lennnonu, da počinje uticati na njen privatni život.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno