Sulejman velicanstveni 85 epizoda - Page 2 of 4 - Turske-Serije.Net

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni 85 epizoda

By  | 

Hurem nastavlja objasnjavati Sultanu da je ta sluskinja kod nje u sluzbi dugo I da mora da ju je neko podmitio.Ona trazi da Sultan sprovede pravdu ma ko da je to ucinio.Sultan kaze da ne postoji drugo resenje.

Sah dolazi I obavestava Hatidze da je Hurem ziva.Objasnjava ko ju je spasio.Hatidje I Gulfem su iznenadjene jer ju je upravo ona trebala ubiti.

Hurem zeli licno da prica sa Dianom nakon sto sazna da je sluskinja koja ju je pokusala ubiti mrtva.Diana prica sa Sah I Gulfem.Sah je hvali da je vrlo pametna.Afife govori Hurem da ne treba verovati puno Diani/Fahriji jer je nova I zato sto je ona jedini svedok.Hurem kaze da ju je Diana mogla ubiti da je htela jer je ostala sama sa njom.

Sulejman je u svojoj sobi,odjednom odluci da izadje I pricini mu se Ibrahim,ustvari to je Bali beg koji je dosao cim je cuo da je neko pokusao ubiti Hurem I da se ponudi da licno sazna ko je.Sulejman kaze d ace on licno resiti ovaj problem.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site