Sulejman velicanstveni 85 epizoda - Page 4 of 4 - Turske-Serije.Net

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni 85 epizoda

By  | 

Hurem razgovara sa Sulejmanom o njegovoj odluci I nada se d ace promeniti odluku,kako ne bi ona bila po njenom kriva I za to.\Sulejman kaze da je za nju tako najbolje.Sah stize I gleda Hurem,govori da Hatidze nece otici.Hatidze svira violin,primeti da je Sulejman posmatra.Ona govori da ju je Ibrahim naucio da svira tu pesmu njihove poslednje veceri I da je rekao da ce je kasnije nauciti jos,govori da mu je majka svirala ovo kad ga je uspavljivala I da mu je uvek falila.Zatim kaze da je ona ta koja je zelela da oduzme Hurem zivot,da je mogla iscupala bi joj srce golim rukama I oduzela joj zivot bas kao sto je I ona oduzela njen.

Hurem prica sa Sah Sultanijom I kaze da se trudi da Sultan promeni odluku.Sultan govori Hatidze da ne bude tvrdoglava jer mora otici I da je to najbolje za nju,jer mora zaboraviti proslost.Dodaje da ce sutra poslatiljude po nju I ako odbije da krene I da ako ne krene oduzece joj decu jer nije u stanju da se stara o njima.Sledeceg jutra Hatidze se sprema da ode.Seca se Ibrahimovih reci neznosti,potom se pozdravlja sa Gulfem I odlazi sa decom

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site