Surov Istanbul 2. epizoda!

Surov Istanbul- Zalim İstanbul

Surov Istanbul 2. epizoda!

By  | 

Surov Istanbul 2. epizoda!
Seher nakon što je čula reč “kupovina”, postaje uznemirena i trčeći s kovertom u ruci, baca novac u lice Agahu Karačaju. Dok g. Agah ostaje šokiran onim što se događa, Seher želi u zemlju da propadne zbog Džereninin ambicija. Seher, čvrsto rešena da ode, pokupivši decu i stvari, slomiće se u paramparčad u autobusu, u koji je jedva uspela da ubaci decu.

Agah je šokiran i uznemiren rečima koje će jedna za drugom izlaziti iz Nedimovih usta. U međuvremenu, neočekivani gosti, koji će stajati pred vratima Karačaj vile, pomoći će Agahu da preuzme kontrolu nad Seher.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site