Sanskaar nalazi Swaru,Dida se budi iz kome!

Indijske Serije

Swaragini (112. ep.) 04.08.2015. – Sanskaar nalazi Swaru,Dida se budi iz kome!

By  | 

laksh 112 2Sanskaar stize u bolnicu i vidi Swaru.Doktor ga informise da ona ima povredu glave.Sanskaar pita doktora da je izleci sada,pita Swaru da se probudi.

Annupurna pita Laksha da dodje.Shumi ga pita da ne ide.Laksh kaze da je uvek verovao Swari,ali posle videa ne moze…Skida svoj turban.Shumi kaze da ne zna odakle je video dosao,sigurno je neka zavera.Annupurna kaze Lakshu da ne veruje Shumi i kaze da je ona zaslepljena majcinskom ljubavlju.Shumi pita Shekara da im objasni.Shekar kaze da je Swara otisla i da im je poslala dokaz.Shumi kaze da je taj dokaz ne moze ubediti.Dadimaa je pita da ne zatvara oci pred istinom.Shumi kaze da ona veruje u svoj odgoj.Ragini je napeta.Shumi kaze da ce cekati Swaru i da ce joj ona reci istinu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sanskaar pita Swaru da se probudi i ona otvori oci.Ona vidi Sanskaara i doziva Shumi.Doktor pita Sanskaara da je zadrzi i on odlazi.Sanskaar kaze Swari da moraju otici odatle sada.Swara se priseti kako ju je Ragini gurnula u reku i kaze da ju je Ragini gurnula.Ona place.Sanskaar kaze da moraju stici tamo odmah.Swara kaze da bi ostavila Laksha da joj je Ragini rekla.Ona place i kaze da je slomljena sada.Doda kako je rodjena sestra pokusala da je ubije i kaze da Ragini nije bila takva pre.Ne zna kako je mogla tako da se promenilo.Sanskaar kaze da ju je Ragini izdala,gurnula i zeli da iskoristi situaciju sada.Pita je da dodje pre nego sto Ragini ponovo napravi gresku.

Ragini kaze da je Shumi u pravu,ona ne veruje videu.Pita ga da veruje Shumi,oni ne grese.Kaze da je Swara dobrog srca i potrebna joj je sansa da ispravi svoje greske.Upravo tada Dida dolazi tu i udari je jako sto sokira sve.

Najava:Swara kaze Sanskaaru da mora pitati Ragini o svemu.Sanskaar podigne Swaru u narucje i odvodi je iz bolnice.Dida pita Ragini zasto je izdala sestru.Svi gledaju sokirano.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site