Tere Ishq Mein Ghayal – 11. epizoda - Čandrika zaposedne Mehek i probode Vira!

Indijske Serije

Tere Ishq Mein Ghayal – 11. epizoda – Čandrika zaposedne Mehek i probode Vira!

By  | 


Tere Ishq Mein Ghayal – 11. epizoda – Čandrika zaposedne Mehek i probode Vira!
Lakš i Čeri se zbližavaju kada ga ona zamoli da ostane sa njom kući.
Vir i Arman imaju okršaj zbog Tininog ubistva. Arman ga tokom borbe ubode, ali ovaj uspeva da izvadi nož.
Mehek ima misteriozne snove u kojima joj dolazi misteriozna žena koja joj se predstavi kao njena rođaka, Čandrika.
Lakš izignoriše Čeri kada mu se javi. Na fakultet je stigao i novi profesor po imenu Samir. 
Vir se izvini Armanu što je ubio Tinu, navodi da je to uradio kako ne bi bili uhvaćeni u slučaju da je preživela, i kako bi mu se iskupio nedelju dana neće ubiti nikoga. Međutim, nastavljaju sa svađom.
Mehek podeli sa Išom o Čandriki. Iša upita Armana da li je dobro, a on je odlučio da ne dolazi više na koledž i da se kloni svih.
Vir uverava Mehek da je Čandrika opasna i da će je se rešiti ako mu vrati lančić. Mehek baci lančić u šumu. Iša obavesti Armana da Vir pokušava se domogne lančića, a on joj otkriva da lančić pripada Čandriki, koja je bila Kavjina dadilja. Čeri, Mehek i Iša misteriozno pronalaze lančić ponovo u torbi i pokušavaju da prizovu Čandriku koja im daje znakove da je prisutna. Vir kaže Armanu da taj lančić pripada Kavji i da se ona vraća. Pomoću Čandrike je pronašao način da spasi Kavju. Arman ukopča da je Kavja još uvek živa u pećini. Čandrika je zaposela Mehek, Iša i Čeri su u šoku. Vir čuje kada Iša ispriča Armanu o Mehek. On se kasnije nalazi sa Čandrikom u šumi gde joj govori da on ne može nauditi Kavji. Čandrika ga ubode. Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *