Tere Ishq Mein Ghayal – 6. epizoda - Vir spasi Armana!

Indijske Serije

Tere Ishq Mein Ghayal – 6. epizoda – Vir spasi Armana!

By  | 


Tere Ishq Mein Ghayal – 6. epizoda – Vir spasi Armana!
Iša se pita sa kim da priča jer niko nije dostupan. Prisjeti se razgovora sa Čeri. Nalazi se sa njom i upozori je na Vira, on je vukodlak. Čeri joj otkrije da zna sve. Iša je šokirana. Pričaju o Armanu i Čeri joj ukaže da je Arman najpažljiviji od svih momaka, zar to i sama nije primetila. Maja ih čuje i šokirana je.
Iša je na putu ka biblioteci i umalo je udari auto, ali je Arman spasi. Odvodi je na mjesto gdje je često bio sa Virom i bliski su. Zamoli je da ne kaže nikome o njegovom pravom identitetu, mogla bi biti u opasnosti. Maja puca u njega, Iša je moli da stane. Vir iskoristi svoju moć i spasi Armana, a Maju pošalje nazad u policijsku stanicu.
Arman povede Išu na mjesto gdje je Teđ zarobljen. Objasni joj da je to njegov rođak i šta je sve prošao zbog ljudi. Ona mu se divi kako ima toliko ljubavi prema njoj iako je svašta prošao. Obeća da će biti uz njega i grle se.
Neka jogini govori Viru da mora ubiti Kavjinu dvojnicu da bi je spasio, a to je Iša.
Iša je sa Mehek kada Vir dođe. Arman je zabrinut za Išu kada mu žena kaže da Vir zna za Kavju. Kraj epizode
Picture source: you tube

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *