Tere Ishq Mein Ghayal - 10. epizoda

Indijske Serije

Tere Ishq Mein Ghayal – 10. epizoda

By  | 

Tere Ishq Mein Ghayal – 10. epizoda
Iša za sve što se dogodilo krivi Vira koga baš i nije briga, traži od nje da ode. Iša ga dva puta ošamari. Vir vikne na nju da krene odatle. Ona ubrzo odlazi kod neutešnog Viana, i pošto je svesna da on neće moći da krene dalje zbog Sare, zamoli Armana da mu izbriše pamćenje. Vir zameni Vianu sećanje da ovaj misli da je Sara otišla iz grada. 
Armanu u posetu dolazi prijateljica Tina, koja je isto vukodlak. 
Lakš u policiji podnese prijavu za Sarin nestanak, navodno je samo rekla Vianu da odlazi iz grada. Spomene i Armana. Arman slaže da je on samo pokušao da joj pomogne, a Iša nadoda da se samo plašila da će navući i njenog brata, pošto se drogirala. Međutim, Iša nakon svih laži i svega više ne želi videti Armana.
Tina i Vir se susretnu, ona mu dobro pripreti da ne naudi Armanu.
Mehekina baka insistira da ona nosi lančić od njene prabake.
Vir donosi inspektorki Maji biljku za zaštitu protiv vampira i raspituje se o istrazi. 
Iša ispriča Mehek da je raskinula sa Armanom.
Vir hipnotiše ljutu Čeri da održi večeras zabavu.
Iša ima priliku da upozna Tinu koja joj se učini sumnjiva. Arman je na zabavi uverava da između njih nema ničega, takođe joj otkriva da mu je rođendan. Iša mu čestita. Čeri pak pokuša uzeti lančić od Mehek, ali ne uspeva što naljuti Vira. I dok Tina i Iša ćaskaju, Vir napadne neki mladi par i ubije dečka. Inspektorka Maja dovuče devojku poginulog koja prstom pokaže u pravcu šanka gde pričaju Vir i Tina. Na putu odatle, Tina dođe u svoj pravi oblik i Vir iskoristi priliku da je ubije, pretvarajući se da je zapravo spasio Maju. Arman je strašno besan zbog ovoga, hoće da ubije Vira. Iša ga smiruje. Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site