Tere Ishq Mein Ghayal – 8. epizoda

Indijske Serije

Tere Ishq Mein Ghayal – 8. epizoda

By  | 


Tere Ishq Mein Ghayal – 8. epizoda
Lakš dolazi kod Vihana gde zatiče Saru u očajnom stanju. Saru bole zubi, ne zna šta joj se zbiva. Ubrzo tamo stižu i Arman i Iša. Arman otkriva Iši da je Sara postala vukodlak, a to je Virovo maslo. Iša je šokirana. Sara u sobi samo što ne ugrize Vihana, ali istrči iz kuće a za njom Lakš i Arman. Uveče, Iša teši Vihana da će sve biti u redu. Vir poseti Išu i provocira je da će mu se Sara zahvaljivati na novom životu. Iša ga pita je li kao što se on zahvaljuje Armanu na istom. 
Anant je sa majorom u šumi sa uređajem koji locira vukodlake. U blizini je i Arman koji pronalazi Saru koja plače. Sara ga ispituje o onome što joj se dešava, očajna je i hoće da se vrati u normalu. Anant upuca Armana i krene da ga ubode bodežom kada Sara njega ugrize i usmrti. Tamo se pojavi i major koji ima okršaj sa Armanom. Arman uspeva da mu obriše pamćenje.
Iša je razočarana kada od Armana čuje šta je Sara uradila, stvari se otimaju kontroli iako je obećao da će sve srediti, najbolje da se više ne viđaju.
Sara napadne prijatelja Mahira. Arman je spreči, a Vir izbriše Mahiru pamćenje.
Sutradan, Sara se telefonom javi Lakšu da je dobro. Zapravo je sa Virom i Armanom. Arman spominje Viru da je tamo bio i major koji je bizon. Kod njih je uređaj kojim su ih lovili. U vilu Oberoiovih dolazi i Iša koju zanima gde je Sara. 
Mehek priča sa bakom o svojoj vrsti.
Maja sa majorom konstatuje da je Anant mrtav, a da njihovog uređaja nema, što znači da je kod vukodlaka i da sada zna da ga traže. Vir čuje njihov razgovor.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *