Ti si moja domovina – 29. i 30. epizoda – Doktor kaže Leonu da je Besmrtni Hasan otrovan!

Turske Serije

Ti si moja domovina – 29. i 30. epizoda – Doktor kaže Leonu da je Besmrtni Hasan otrovan!

By  | 

Doktor kaže Leonu da je Besmrtni Hasan otrovan!

29: Azize zatraži od Tevfika da joj pomogne spasiti Hilal, a on joj govori da će uraditi sve što je u njegovoj moći, ali i da je domovina važnija od deteta. Dževdeta zanima gde se nalazi stari brod sa slike. Vojni doktor potvrđuje Leonove sumnje i govori mu da je Besmrtni Hasan otrovan. Leon sumnja na glavnog doktora u bolnici i to govori Jildiz. Iako nema nikakve veze sa eksplozijom, Hilal ne želi da progovori i spremna je da prihvatiti smrtnu kaznu. Azize preklinje generala Vasilija, spremna je da preuzme krivicu na sebe kako bi spasila Hilal. Tevfik ugovara prodaju oružja. Dževdet saznaje da je u grad došao Ivan, trgovac oružjem.

30: Baka Hasibe je u šoku kad sazna za Hilal koja uporno odbija savete. Hilal govori Dževdetu da je spremna dati život za domovinu. Jinon iskoristi Ali Kemala kao kurira te ga pošalje krijumčaru Ivanu, kog traži i Dževdet. Veronika odluči da pomogne da se oslobodi Hilal i razgovara sa Vasilijem da poštedi njen život. Vasilij govori Dževdetu da tajni izvor ima informaciju da je u Izmir stigao bivši osmanski oficir Ešref koji okuplja ljude, želi da ga Dževdet pronađe, inače će sutra obesiti Hilal i Mustafu. Tevfik od Eftelije saznaje da se Dževdet raspitivao o brodu. Ali Kemal saopštava Dževdetu važne informacije o prodaji oružja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *