Ti si moja domovina – 31. i 32. epizoda – General Vasilij izdaje naređenje o pogubljenju!

Turske Serije

Ti si moja domovina – 31. i 32. epizoda – General Vasilij izdaje naređenje o pogubljenju!

By  | 

General Vasilij izdaje naređenje o pogubljenju!

31: Leon spreči Hilal u onome što namerava. Dževdet nije uspeo pronaći oružje i uloviti krijumčara Ivana. Azize saznaje da je Tevfik ranjen. General Vasilij izdaje naređenje o pogubljenju. Azize je očajna zbog Hilal, a Tevfik joj govori da neće moći da je spasi. Dževdetu Ali Kemal otkriva da ga je Jinon poslao na razmenu. Jildiz pretražuje doktorovu sobu i saznaje njegovu tajnu. U Izmir dolazi novinarka i aktivistkinja Halide Edip.

32: Dževdet očajnički pokušava pronaći starca sa slike, jer je siguran je da on zna gde se nalazi stari brod. Eftalija kod Marike čuje priču o dragocenoj ogrlici koju je dobila od Tevfika. Halide Edip se sastaje sa Ešref pašom i on se usprotivi kada mu ona kaže da je Mustafa Kemal naredio da se pridruži narodnoj vojsci. Eftalija pošalje poruku Dževdetu u kojoj mu traži da se odmah nađu. Govori mu gde je stari brod sa oružjem. Tevfik upadne u Ivanovu zamku. Halide Edip se obraća okupljenom narodu sa emotivnim i motivišućim govorom. Azize i cela porodica je slušaju u veri da će uspeti spasiti Hilal i Mehmeta. Grčki vojnici nakon govora odvode Halide u zatvor. Dževdet napokon pronalazi brod, ali stiže prekasno. General Vasilij je primio pismo premijera iz Atene.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *