Toscana 20 epizoda,Viola je lagala za trudnocu - Turske-Serije.Net

Italijanske serije

Toscana 20 epizoda,Viola je lagala za trudnocu

By  | 

20 Epizoda

Uz pomoć šumara koji su pomagali Alessandru dok se skrivao, Aurora uspeva naći alibi i dokazati nevinost čoveka koga voli. Alessandro je pušten. Istraga mora početi is početka i Edoardo se boji da će ga otkriti. Ali  on nije jedini. Ugledni članovi tajnog društva počinju se ozbiljno brinuti. Odluče žrtvovati Ruggera Cameranu jer misle da mu više ne mogu verovati. Insistiraju na tome da se Camerana preda i prizna krivicu  za sva ubistva, uključujući i Evino. U protivnom će ga ubiti i optužiti.

Ruggero planira beg. Prebacio je veliku svotu novca (koji pripada tajnom društvu) na strani račun, pribavlja lažnadokumenta  i nagovara kćer Violu da ide s njim. Tessa, uz pomoć Alessandra i  Bruna, pokušava sabotirati njegov beg i krade lažne pasose. Ruggero i Viola spremaju se ukrcati u helikopter kad Viola biva hitno prevezena u bolnicu. Ruggero odustaje od bega i odlazi s njom. U bolnici susreće dvojicu plaćenih ubice i, ne bi li im pobegao, predaje se policiji i obećava priznati sve spletke i ubistva. Alessandro saznaje da ga je  Viola lagala za trudnoću.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site