Tri Ane – od 11. do 13. epizode – Ana Lucia prizna Marcelu da je i ona zaljubljena u njega, Ramiro odluči da istraži nestanak Ana Lucie!

Meksicke serije

Tri Ane – od 11. do 13. epizode – Ana Lucia prizna Marcelu da je i ona zaljubljena u njega, Ramiro odluči da istraži nestanak Ana Lucie!

By  | 

Ana Lucia prizna Marcelu da je i ona zaljubljena u njega, Ramiro odluči da istraži nestanak Ana Lucie!

11: Ana Lucia prizna Marcelu da je i ona zaljubljena u njega i da se boji da će je napustiti kada mu se vrati sećanje. Ana Leticia ubedi Ana Lauru da je poljubac između nje i Ramira bio potpuno bezazlen. Njena okrutnost ne zna za granice, ona kaže svojoj baki da je Ana Laura kriva za tragičnu nesreću u kojoj su im poginuli roditelji. Leonor se poverava Ernestini da je videla Rodriga, njenu veliku ljubav iz mladosti.

12: Valentin pokuša da ubedi Ana Lauru da je lepa i da mora da bude samouverena jer će tako moći da postigne ono što želi. Devojka odlučuje da da još jednu šansu Ramiru, zato ga planira potražiti. Međutim, Ana Laura ponovo uhvati svoju sestru u strasnom zagrljaju sa njim. Kad Leonor to sazna, ošamari Ana Leticiu, ali lukavstvo njene unuke se tu ne zaustavlja, ona nastavlja da spletkari.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


13: Ana Laura se poverava baki Ernestini i ispriča joj šta joj je Ramiro uradio. Ona takođe sumnja da je kriv za Gininno samoubistvo. Ernestina poseti Edmunda i zahteva da Ramiro zauvek prekine veze sa njene dve unuke. Evaristo pokušava da ocrni Marcela pred Ana Luciom pa je slaže da je on ubica i opasan kriminalac. Ramiro odluči da sam istraži misteriozni nestanak Ana Lucie.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site