Ukradena ljubav – od 3. do 5. epizode – Bruno je mrtav!

Meksicke serije

Ukradena ljubav – od 3. do 5. epizode – Bruno je mrtav!

By  | 

Ukradena ljubav – od 3. do 5. epizode – Bruno je mrtav!

Ukradena ljubav – od 3. do 5. epizode – Bruno je mrtav!

3. epizoda

Monserat uverava Hose Luisa da njen otac poštuje njene odluke i podržaće je u njenoj odluci da se uda za njega jer samo želi da je vidi srećno. Lauro predstavi Alehandra Grasijeli, kaže da je ona njegova žena, njih dvoje ne „ležu“ jedno drugom. Karlota kaže Grasijeli da bi se Monserat mogla zaljubiti u Alehandra, ovoj se to ne čini kao loša ideja, znajući koje je bogatstvo nasledio. Lauro jasno stavlja do znanja svojoj ženi da nikad neće dozvoliti da se Monserat uda iz intresa, jer nije na prodaju. Bruno kaže Dimitriju da želi tapiju njegove kuće kao garanciju da će mu isplatiti dug.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


4. epizoda

Dimitrio ispriča majci da su mu tražili tapiju kuće kao garanciju da će platiti milion pezosa koje duguje, ona mu kaže da naravno da mu neće dozvoliti, ali on joj kaže da im je već predao, zbog čega mu Grasijela lupa šamar. Lauro ispriča svojoj ženi da mora da plati hipoteku na hacijendu jer ako ne uradi to izgubiće je, zbog toga će pod hipoteku staviti kuću. Grasijela odmah potraži svog sina i zahteva da vrati tapiju jer Lauru treba. Monserat potraži Alehandra da ga pita da li i dalje važi njegova ponuda da kupi zemlju. Brunova služavka ulazi u kancelariju i nalazi ga mrtvog, Hose Luis je bio tamo i ona misli da ga je on ubio.

5. epizoda

Grasijela zahteva od ćerke da joj kaže ko je Hose Luis Alvares. Refuhio savetuje Hose Luisu da odvede Monserat daleko od Aguazul iako nema novca, posle može da potraži ekonomsku solventnost. Nadija prebacuje Pedru jer nikad nisu bili intimni, kaže mu da hoće da zatrudni, ali on joj kaže da zaboravi to. Hose Luis i Monserat se ljube, u tom trenutku dolazi Grasijela i prekine ih.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site