Ukradena ljubav – 6. i 7. epizoda – Dimitrio je ubio Bruna!

Meksicke serije

Ukradena ljubav – 6. i 7. epizoda – Dimitrio je ubio Bruna!

By  | 

Dimitrio je ubio Bruna!

Ukradena ljubav – 6. i 7. epizoda – Dimitrio je ubio Bruna!

Prevela: čitateljka Ana

Epizoda 6.

Monserat pokušava da objasni Grasijeli da joj Sebastijan neće oprostiti jer zna da voli drugog čoveka, ali joj ona govori da postoji drugi milioner koji je zainteresovan za nju, radi se o Alehandru Almonteu. Kasnije, Grasijela uverava Alehandra da se sviđa Monserat, on joj ne veruje mnogo. Alehandro priznaje svom drugu Viktoru da mu je mnogo žao jer je upao u Grasijelinu igru, jer on ipak ima dostojanstvo. Hose Luis odlazi u kuću Monserat da je traži ali ga Dimitrio dočeka pesnicama, Grasijela pokušava da kontroliše svog sina. Monserat i Hose Luis odlaze na reku, da konzumiraju svoju ljubav, ona ga moli da nikad ne zaboravi da je njegova.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Epizoda 7.

Monserat i Hose Luis uživaju u stasti okruženi prirodom. U međuvremenu, Viktor predaje Grasijeli ček sa dogovorenim novcem, traži joj da mu preda dokumenta o kući. Sa druge strane Alehandro se suočava sa Pedrom i govori mu da nikom ne duguje nikakve usluge. Kasnije Pedro kaže Loretu da će eliminisati Almontea ukoliko im bude smetao. Dimitrio priznaje svojoj majci da je on ubio Bruna, pita je da li je spremna da nevinog čoveka smesti u zatvor kako bi ga spasila. Ona mu govori da je za svoju decu spremna da učini sve.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site