Vampirski dnevnici - 111. epizoda - Kraj pete sezone!

Vampirski Dnevnici

Vampirski dnevnici – 111. epizoda – Kraj pete sezone!

By  | 

Vampirski dnevnici epizoda 111 sezona 5 – “Home”

Vampirski dnevnici poslednja epizoda pete sezone: Nakon što je jedini Putnik, koji je želeo da im pomogne, ižčezao, a sa njom i jedina šansa da vrate Stefana nazad, Dejmon, Elena, Enzo, Boni i Karolina stvaraju novi plan kako bi vratili Stefana. Liv izgovara molitvu nakon što je vrat njegovog brata smrskan od strane Karoline, kako bi ga vratila u život. U medjuvremenu, Met i Džeremi uzrokuju curenje gasa ispod Mystic Grill.

Boni i Enzo u potrazi za mrtvim Putnikom koji boravi na Drugoj strani, saznaju da je to ustvari Silas. Kako bi vratili Stefana i Enza, Boni pristaje da pomogne Silasu da se i on vrati. Nakon što su ugovorili plan, zaborav uzima još više duša, dok Boni odbija da pomogne Silasu da i on ne bude uništen.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Dejmon i Elena se odvoze do Mystic Grilla, urzokujući eksploziju koja ubija sve Putnike koji su ostali tamo. Boni čeka u šumi Gram, koja je obaveštava da je našla svoj mir time što će se pobrinuti da Boni bude na sigurnom.

Kasnije, nakon što su se Luk, Enzo, Stefan I Elena izbavili u svet živih, Luk pokušava da ubedi Liv da prestane sa vradžbinom. Tejler shvata da nije više vukodlak niti hibrid jer gubi moć zaceljenja. Leksi shvata da svaki prelazak sve više slabi Boni, smanjujući njene šanse za preživljavanjem, kako bi vratila Dejmona medju živima. Nakon što je zaustaila Markosa da se vrati nazad, Boni nestaje i nalazi svoj mir.

Alarik i Dejmon pristižu, dok Boni pokušava da odvuče nazad Alrika, Luk počinje da izgovara čaroliju koja prekida vradžbinu Liv. Boni ne uspeva da pomogne Dejmonu da se vrati u živi svet.

Boni otkriva Džeremi da nikada nije postojala mogućnost da oboje budu spašeni, Dejmon govori zbogom Eleni, uprkos tome što ga ona ne može čuti.

Boni i Dejmon zatim čekaju, držeći se za ruke, blještavo belo svetlo da dođe do njih.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site