Vampirski dnevnici - 160. epizoda - 8. sezona TVD

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 160. epizoda!

By  | 

capture-20161121-184839Prevod: ATV. Hvala. 😀

Epizoda počinje sa Mattom koji dolazi u MF sa Tylerovim tijelom. On poziva Caroline, Bonnie i Rica i obavještava ih o Tylerovoj smrti. Matt dovodi Tylerovo tijelo kod Stefana i Caroline u Salvatore kuću. On je beskrajno tužan, jer je izgubio najboljeg prijatelja. Ric sjedi ispred kuće i piše za Elenu kada ga Seline prekida i kaže kako joj je Caroline rekla da su izgubili nekoga, pita da li mu je bio blizak. Ric potvrdi kaže da su bili kao porodica i jedini preostali Lockwood. Seline ga tješi rekavši kako je Tyler sada spokojan i vidi koliko je voljen od strane njih. Ona se ponudi da pričuva blizankinje što Ric prihvati. Seline kaže kako će ih voditi na karneval koji je u gradu. Cure dolaze i sretne su vidjevši Seline, pa je pitaju da se igra sa njima i ona ode. U Salvatore kući, Stefan razbija jednu bocu u trenutku kada Caroline dođe do njega. Ona ga pita da se smiri i kaže kako to neće vratiti Tylera. Stefan joj govori kako on (Tyler) nije zaslužio da tako nastrada. Caroline kaže kako ona i Tyler nisu mjesecima razgovarali i kako je mislila da će poslije svego što se dogodilo zauvijek biti tu. Stefan govori kako ne napreduje po pitanju Damona i ne zna kako da se nosi sa time, dok mu Caro uzvraća kako sada treba samo da ožale Tylera, jer mu to duguju. U Bonnie-noj kućici, ona sjedi na kauču i Enzo je pita šta nije uredu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *