Vampirski dnevnici - 160. epizoda - 8. sezona TVD

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 160. epizoda!

By  | 

capture-20161121-185028

Stefan pokušava nagovoriti Damona da uključi ljudskost i da krene sa njim, ali Damon odbija. Ne želi da osjeti krivicu zbog Tylerove smrti i uporno odbija da pođe sa Stefanom. Stefan je primoran da iskoristi svoje oružje i na silu odvede Damona, ali on shvata Stefanov plan i napada ga. Međutim ne uspije ništa, jer se povajljuje Caroline pogađa Damona špricevima vrbene. Bonnie odbija da napusti kuću koja je u plamenu želeći da uvjeri Enza da vrati ljudskost. Ona par puta govori kako ga neće napustiti, ali se na kraju onesviješćuje, što budi Enzovu ljudskost i on podigne Bonnie u namjeri da je izbaci iz zapaljene kuće. Na karnevalu, Seline i djevojčice se zabavljaju i Seline ih dobodi do jednog mjesta rekavši kako će sahraniti ribicu koju su pronašli. Cure uhvate Seline za ruke i uzmu njene energije, a zatim zapale drveće i ribicu, međutim ne znaju kako su zapalili i Georgie koju je Seline tu donijela. Seline kaže kako su obavile odličan posao i kakosu spremne. Cure pitaju za šta, ali ona odgovara za iznenađenje. Bonnie se budi ispred kolibe i shvata da je uspije u svojoj namjeri, međutim Enzo je još uvijek u kolibi zahvaćenoj vatrom. Ona hoće da mu pomogne, ali on odbije rekavši kako je njemu vrijeme došlo i kako mu je dovoljno što ga je ona voljela više nego ikoga. On se zakašlje od dima, ali Bonnie kaže kako ga neće ostaviti i uleti u zapaljenu kolibi te ugasi svijeću rukom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *